ADANA / YÜREĞİR - Atakent Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: ETKİNLİK

May

Okulumuzda öğrenci, öğretmen ve personelin katılımıyla "BAHARA MERHABA ETKİNLİĞİ" gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve personelimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla ''12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABÜLÜ'' ile ilgili program düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Türk Kızılay ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen ve okulumuzun da katıldığı kan bağışı etkinliği gerçekleşmiştir. Katılım sağlayan öğretmen, öğrenci, personel ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

11. sınıf öğrencilerimize Finansal Okur Yazarlık Eğitimi verilmiştir.

Okulumuzda TÜBİTAK 4006 Sergisi

Yüreğir Kaymakamı Sayın Mehmet AKSU,

Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Tolga TEMİR

Şube Müdürü Sayın Uğur ŞAHİN'in katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Kızılay yetkilileri tarafından ''OKULUMDA KAN'PANYA VAR '' etkinliği ile ilgili öğrenci ve öğretmenlerimize bilgi verilmiştir.

Mrt

Okulumuz Çocuk Gelişimi Alanı 10/A, 11/A, 12/A sınıfları, alan öğretmenleri İdil KÜÇÜK ve FATMA ÖZUĞUR ile birlikte geziye gitmiştir.

Mrt

Okulumuz öğrencileri arasından ''İstiklal Marşını en güzel okuyorum'' yarışmasına katılmak için öğrenci seçmeleri yapılmış ve 12. sınıf Çocuk Gelşimi Alanı öğrencisi Hanzade TOPRAK okulumuzu temsil etmeye hak kazanmıştır.

Mrt

Okulumuz öğrencileri için Adana Arkeloji Müzesine gezi düzenlenmiştir.