ADANA / YÜREĞİR - Atakent Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Atakent Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Atakent Mahallesi Fatih Caddesi No6 Yüreğir / ADANA
Vizyon
Kendine güvenen, bilimsel düşünen, çağdaş teknolojiyi kullanan, uygulayan, eğitimdeki bilimsel gelişmeleri özümseyen, araştırıcı, çevreyle sağlıklı iletişim kurabilen, Türkçeyi iyi kullanabilen, katılımcı bireyler yetiştirmek ve alanında sektörün istihdam için öncelikli tercih ettiği kurum olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak yeterli mesleki bilgi ve beceriye sahip bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Başlangıç :08.30 Bitiş :17.00
Doğalgaz-Kalorifer
Ulaşım
Adana Büyükşehir Belediyesinin 116 ve 114 nolu toplu taşıma araçları, Şehir merkezinden kalkan Kiremithane dolmuşları ve Şehir merkezinden kalkan Afetevleri otobüsleri ve metro+ring ile ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuzda özel hizmet veren öğrenci servisleri vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz 1998 Adana depreminin ardından demremzedeler için yapılan Afet Evleri içerisinde bulunmaktadır. Mahalle olarak Atakent mah. sınırları içerisindedir. Şehir merkezine 2 km uzaklıktadır. Atakent Mah. Posta Kodu: 01220 Atakent Mah. Muhtarlığı telefonu: 0 322 324 27 33
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine yaklaşık 2 km uzaklıktadır. Okulumuz "Yüreğir" Merkez İlçesinin sınırları içerisindedir.