ADANA / YÜREĞİR - Atakent Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okulumuzda öğrenci, öğretmen ve personelin katılımıyla "BAHARA MERHABA ETKİNLİĞİ" gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve personelimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda öğrenci, öğretmen ve personelin katılımıyla "23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI" kutlaması gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve anaokulu öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Finansal Okur Yazarlık Eğitimi ödül töreninde Özel Juri Ödülü alan öğrencilerimize, danışmanlık yapan öğretmenimiz Adem AŞKIN'a diğer grup öğrencilerimize ve danışman öğretmenleri. M. Gazali TAŞ öğretmenimize, ödül alan ve almayan her iki grup öğrencilerimize teşekkür ediyor başarılarının daim olmasını diliyoruz. Öğrenci ve öğretmenlerimiz sayesinde okulumuz plaket ile onurlandırılmıştır.

Nis

Hayatımız için değerli olan suyu boşa harcamamalı, suyun akıp gitmesine izin vermemeliyiz.

Nis

15 Mart ATATÜRK'ÜN Adana'ya gelişi yıldönümü sebebiyle öğrencilerimizin pano hazırlamıştır.

Nis

Okulumuz öğrencilerini ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Murat Şahin ile Orhan BİLİMLİ hocamıazı spor alanındaki başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Okullar arası Atletizm 100m engelli koşu branşında YAĞMUR SÖMBÜL  Adana 4.

Okullar arası Atletizm 400m engel  branşında YAĞMUR SÖMBÜL  Adana 3.

Okullar arası Disk Atma branşında ALAYNA ELTEÇ  İl 4. YADİGAR SINACIOĞLU İl 2.

Okullar arası Çekiç Atma branşında ESMERAY GÜMÜŞ İl 1.

Okullar arası Atletizm Cirit  Atma branşında ESMERAY GÜMÜŞ Adana  1.

Okullar arası Atletizm 3000m Yürüyüş Takım yarışmasında ELİF ERÇİN Adana 2.

Okullar arası Atletizm 3000m Ferdi Yürüyüş branşında ALEYNA ELTEÇ Adana 1.

Okullar arası Atletizm Şampiyonası İsveç Bayrak branşında okulumuz Adana 3.

Okulumuz Atletizm Takımı okullar arası Atletizm Şmpiyonasında takım halinde Adana 3. olmuştur

Mrt

Okulumuzda ''18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI'' gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla ''12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABÜLÜ'' ile ilgili program düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Türk Kızılay ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen ve okulumuzun da katıldığı kan bağışı etkinliği gerçekleşmiştir. Katılım sağlayan öğretmen, öğrenci, personel ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

11. sınıf öğrencilerimize Finansal Okur Yazarlık Eğitimi verilmiştir.

Mrt

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Sevil KINGIR ve 12. sınıf Çocuk Gelişimi Alanı öğrencilerimiz tarafından kütüphanemize bulunan  çiçeklerin saksı değişimi yapılarak düzenlenmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda TÜBİTAK 4006 Sergisi

Yüreğir Kaymakamı Sayın Mehmet AKSU,

Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Tolga TEMİR

Şube Müdürü Sayın Uğur ŞAHİN'in katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğretmen ve öğrencileri TÜBİTAK 4006 Sergisinde tüm ikramlıkları hazırlamıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kızılay yetkilileri tarafından ''OKULUMDA KAN'PANYA VAR '' etkinliği ile ilgili öğrenci ve öğretmenlerimize bilgi verilmiştir.

Mrt

Okulumuz Çocuk Gelişimi Alanı 10/A, 11/A, 12/A sınıfları, alan öğretmenleri İdil KÜÇÜK ve FATMA ÖZUĞUR ile birlikte geziye gitmiştir.